Ketogeen Dieet

This book list for those who looking for to read and enjoy the Ketogeen Dieet, you can read or download Pdf/ePub books and don't forget to give credit to the trailblazing authors. Notes some of books may not available for your country and only available for those who subscribe and depend to the source of the book library websites.

Ketogeen dieet

Ketogeen dieet Pdf/ePub eBook Author: Jerry Cannon
Editor: Vincent Noot
ISBN: 8832594447
FileSize: 1219kb
File Format: Pdf
Read: 1219

GET EBOOK

Ketogeen dieet by Jerry Cannon Summary

Je kent het wel, maar je weet niet wat je ermee moet. Nou, mijn vriend, je bent hier aan het juiste adres! Met dit ketogeen dieetboek (oftewel, keto dieetboek) kun je sneller afvallen en calorieën verbranden zodat je dezelfde sexy figuur krijgt als je vroeger had. Sla dit handige boek niet over, want je komt meer te weten over onderwerpen als: De gezondheidsvoordelen van het Keto-dieet. Voedsel dat je moet vermijden en voedsel dat je moet eten. De mysterieuze toestand van ketose waar je iedereen over hoort praten. De verschillende soorten ketogene diëten die er zijn. Waarschuwingen over bijwerkingen en leugens die mensen verzinnen. Ketogeen vasten, en hoe het nog beter wordt met supplementen. Keto-feiten voor fitnessfans en mensen die sterk genoeg zijn om te trainen. Dit is een fantastisch boek. Je hoeft me later niet te bedanken. Het was mij een genoegen om je te helpen en er een paar euro voor terug te krijgen. Bedankt voor het bekijken van de beschrijving, maar wat nu belangrijk is, is dat je verder leest of luistert naar de rest van de cruciale informatie die je nodig hebt om te beginnen (of door te gaan) met een ketogeen dieet.

Ketogeen dieet

Ketogeen dieet Pdf/ePub eBook Author: Kim James
Editor: Vincent Noot
ISBN: 8834128680
FileSize: 1970kb
File Format: Pdf
Read: 1970

DOWNLOAD

Ketogeen dieet by Kim James Summary

Jackpot! Je krijgt een combinatie van boeken met allerlei onderwerpen die je kennis geven over het ketogeen dieet. Dit boek bevat onderwerpen zoals: De gezondheidsvoordelen van het ketogeen dieet. Te vermijden voedingsmiddelen en voedsel om niet te vermijden. De mysterieuze toestand van ketose waar je iedereen over hoort praten. De verschillende soorten ketogene diëten die er zijn. Waarschuwende opmerkingen over bijwerkingen en leugens die mensen verzinnen. De beste manier om supplementen voor het ketogeen dieet te gebruiken. Feiten voor fitnessfans en mensen die zwaar genoeg zijn om te trainen. Hoe houd je je vooruitgang bij als je een ketogeen dieet volgt? Wat zijn de gevolgen voor kanker en andere ziekten? Moet je je calorieën tellen? Zijn alle granen slecht? En zo niet, welke wel en welke niet? Is het aan te bevelen dat kinderen deelnemen aan een ketogene levensstijl? Wat zijn de effecten van geraffineerde suiker? Wat veroorzaakt ontstekingen in het menselijk lichaam en hoe kunnen die worden voorkomen? Welke voordelen zijn er aan vasten? Moet men bijzonder veel aandacht schenken aan bepaald ketogeenvriendelijk voedsel als je naar een restaurant gaat? Het Fat Whoosh-effect en zijn magische vetverbrandende krachten. Of je soms een dagje over kunt slaan of niet. Wat te doen met koolhydraten hergebruiken, en wat het betekent. Neurologische onderzoek over de uitwerking van ketonen en vetverbrandende voedingsmiddelen op de hersenen. De definitie en het belang van GABA-neurotransmitters. Welke uitwerking het ketogeen dieet kan heeft op een vrouw die in der overgangsfase zit. Ketogene raadsels over fibromyalgie en de ziekte van Alzheimer. Of het ketogeen dieet al dan niet mogelijk is als je geen galblaas hebt. Voedingswijsheid over ketogeen dieetuitslag en de uitwerking van visolie. Wacht niet! Beloon jezelf met de kennis die je verdient om het meeste uit je afslankprogramma, je keto-snelheid, of je vastberadenheid te halen, zodat je net zo sexy bent als je eerst was.

Ketogeen dieet

Ketogeen dieet Pdf/ePub eBook Author: Flora Vogels
Editor: Vincent Noot
ISBN: 8834128915
FileSize: 724kb
File Format: Pdf
Read: 724

DOWNLOAD

Ketogeen dieet by Flora Vogels Summary

Krijg kennis over het keto-dieet en de vele gunstige effecten voor gewichtsverlies. Leer het verschil tussen een ketogeen dieet en een paleodieet, twee diëten die de laatste tijd steeds vaker in het nieuws zijn. Leer om veelvoorkomende fouten te vermijden die beginners vaak maken en hoe je je plannen kunt optimaliseren om nog meer gewicht te verliezen. In dit boek komen verschillende onderwerpen aan bod, zoals de voordelen van avocado's, gezondheidsproblemen van vrouwen bij het eten van voedsel volgens een ketogeen dieet, de manier waarop slaap bijdraagt aan de gezondheid en hoe alles wordt beïnvloed door kruiden. Een korte kanttekening zal worden gegeven over hoe het ketogeen dieet een negatieve uitwerking op het libido heeft, zodat de beslissing makkelijker wordt. Overweeg nu om deze handige ketogeen dieetgids te kopen om verder te denken en af te wijken van de triviale kennis die iedereen nu voor lief neemt. Ontdek meer dan de basis en leer alles wat er nu te weten valt over het ketogeen dieet.

Ketogeen dieet

Ketogeen dieet Pdf/ePub eBook Author: Mark Sanders
Editor: Vincent Noot
ISBN: 8834108019
FileSize: 933kb
File Format: Pdf
Read: 933

DOWNLOAD

Ketogeen dieet by Mark Sanders Summary

Geavanceerde gezondheidsinformatie voor het ketogeen dieet die je niet kunt missen! In de loop van mijn leven vond ik het ketogene dieet nuttig en inzichtelijk. Maar er zijn zoveel ontbrekende bronnen en medische feiten. Dat is een van de belangrijkste redenen waarom ik heb besloten om luisteraars en lezers te informeren met specifieke kennis over vasten en het gebruik van bepaalde voedingsmiddelen. Ik heb hoofdstukken erin gezet waarin een aantal van de volgende belangrijke vragen behandeld wordt: Hoe houd je alles bij als je je een ketogeen dieet houdt? Wat zijn de gevolgen voor kanker en andere ziekten? Moet je je concentreren op het tellen van calorieën? Zijn alle granen slecht? En zo niet, welke wel en welke niet? Is het aan te bevelen dat kinderen deelnemen aan een ketogene levensstijl? Wat zijn de effecten van geraffineerde suiker? Wat veroorzaakt ontstekingen in het menselijk lichaam en hoe kunnen die worden voorkomen? Wat voor voordelen zitten era an vasten? Moet men bijzondere aandacht schenken aan bepaald ketogeenvriendelijk voedsel als men naar een restaurant gaat? Deze en andere kwesties vormen de kern van dit wetenschappelijk onderbouwde, goed beschreven boek over het ketogene dieet. Ik hoop dat je net zoveel leert als ik in mijn onderzoeksperiode en dat je wordt aangemoedigd en meer informatie in je opneemt over het maken van intelligentere beslissingen met betrekking tot je voedingsgedrag. Voeg dit boek toe aan je winkelwagen. Je zal er geen spijt van krijgen.

Ketogeen dieet

Ketogeen dieet Pdf/ePub eBook Author: Lyle Ferguson
Editor: Vincent Noot
ISBN: 8834115465
FileSize: 1510kb
File Format: Pdf
Read: 1510

DOWNLOAD

Ketogeen dieet by Lyle Ferguson Summary

Hoe je je lichaamsvet veel sneller kunt verbanden! In dit boek kun je lezen over de geheimen van het ketogene dieet die veel mensen buiten beschouwing laten. Ben je het zat om de meest basis-, standard-keto-gidsen te lezen die je op internet kunt vinden? Verlang je naar iets dat je meer informatie geeft dan wat je zou vinden op de eerste pagina van een blog van een of andere willekeurige persoon? Welkom in het boek waar je een stapje verder mee gaat. Je gaat meer leren met meer informatie over geavanceerde onderwerpen die je meenemen naar de wereld achter de ketogene denkbeelden over voeding. Je leert nieuwe dingen over wat er gebeurt met onze hersenen, onze spieren en onze hormonen als we op een ​​ketogeen dieet te gaan. Maak je klaar om meer te leren over: Het fat-whoosh-effect en haar magische, vetverbrandende krachten. Of je een dagje kunt overslaan of niet. Wat te doen met bepaalde koolhydraten. Neurologische onderzoeken die zijn uitgevoerd naar de uitwerking van ketonen en vetverbrandende voedingsmiddelen op de hersenen. De definitie en het belang van GABA-neurotransmitters. Welke uitwerking het ketogene dieet kan hebben op een vrouw in de overgang. Ketogene geheimenissen over fibromyalgie en de ziekte van Alzheimer. Of het ketogene dieet al dan niet mogelijk is als je geen galblaas hebt. Voedingswijsheid over keto-uitslag en visolie-uitwerkingen. Dit zijn de belangrijkste onderwerpen die we in dit boek gaan bespreken. Ik hoop dat je klaar bent om onder de indruk te zijn en meer inzichten in jezelf en anderen te krijgt. Niet iedereen doet dit, en een aantal onderwerpen worden maar soms besproken, maar ze zijn niettemin van enorm belang.

Ketokuur

Ketokuur Pdf/ePub eBook Author: Pascale Naessens
Editor: Lannoo Meulenhoff - Belgium
ISBN: 9401470499
FileSize: 1969kb
File Format: Pdf
Read: 1969

DOWNLOAD

Ketokuur by Pascale Naessens Summary

De visie van Pascale Naessens en twee experts over het ketogeen dieet Wat is het? Voor wie is het geschikt? Waarin verschilt het van haar manier van eten, die gematigd koolhydraatarm is? Snel afvallen is de meest populaire reden om een ketogeen dieet te volgen, maar een ketogeen dieet kan ook therapeutisch worden aangewend. In dit boek vind je niet alleen recepten, maar krijg je ook veel deskundige uitleg. Pascale Naessens wordt bijgestaan door twee experts met wie ze regelmatig samenwerkt. Professor endocrinoloog Hanno Pijl heeft het over de voor- en nadelen van een ketogeen dieet voor diabetespatiënten. Dokter William Cortvriendt gaat dieper in op de gunstige invloed van een ketogeen dieet bij de behandeling van kanker, een thematiek waar hij recent een boek over heeft geschreven. Wil je graag proberen of een ketogeen dieet iets voor jou is? Volg dan de 14-daagse ketokuur. Ben je enthousiast, dan zijn er genoeg recepten in dit boek voor een derde week. Meer dan 60 ketorecepten waarvan een kleine helft nieuwe recepten, allemaal aangepast om de juiste verhouding koolhydraten, vetten en eiwitten te hebben. Zo kom je snel en op een gezonde manier in ketose. Als afslanken niet lukt met een gematigd koolhydraatarme manier van eten. 14-daagse ketokuur s+ mogelijkheid uitbreiding 3de week

Echt eten

Echt eten Pdf/ePub eBook Author: Pascale Naessens
Editor: Lannoo Meulenhoff - Belgium
ISBN: 9401473749
FileSize: 1302kb
File Format: Pdf
Read: 1302

DOWNLOAD

Echt eten by Pascale Naessens Summary

Echt Eten. Maak jezelf sterker, gezonder en gelukkiger. Deze titel geeft de visie op voeding van Pascale Naessens weer en vat meteen samen hoe krachtig voeding is voor ons leven en welzijn. Met 75 eenvoudige lowcarbgerechten maakt Pascale Naessens dit statement helemaal waar. Lekker en gezond eten klaarmaken is leuk en simpel. Wie op deze manier kookt, neemt zijn lot in eigen handen om zichzelf en zijn of haar familieleden sterk en gezond te maken. Het boek staat ook boordevol lifestyle-ideeën, tips voor mooi en romantisch tafelen en bruikbare informatie over voeding en gezondheid. Na het recente boek Ketokuur, waarin Pascale Naessens het ketogeen dieet onder de loep nam, is de auteur er weer met een nieuw boek. Het staat boordevol gerechten volgens haar bekende, typische en favoriete methode: gematigd low carb met heel veel verse en pure ingrediënten. En, lekker meegenomen: het boek bevat veel heerlijke gezonde desserts.

Nog eenvoudiger 2

Nog eenvoudiger 2 Pdf/ePub eBook Author: Pascale Naessens
Editor: Lannoo Meulenhoff - Belgium
ISBN: 9401462151
FileSize: 1544kb
File Format: Pdf
Read: 1544

DOWNLOAD

Nog eenvoudiger 2 by Pascale Naessens Summary

Vier ingrediënten, vier sterke punten Lekker en gezond. Weinig werk. Recepten ingedeeld volgens bereidingstijd: 10, 15, 20 en 25 minuten. Wie overgewicht heeft, zal ervan vermageren. Vier ingrediënten en toch volwaardige gerechten. Pascale Naessens: 9 jaar aan de top, geen hype, maar een blijver Voedingsdeskundige Pascale Naessens wijkt niet af van haar koers. Met dit nieuwe boek presenteert ze meer dan 70 nieuwe gerechten volgens haar bekende succesmethode, namelijk lekkere en inspirerende lowcarbgerechten. Ze gaat in dit boek ook dieper in op wat de laatste tijd een ketogeen dieet wordt genoemd, en de overeenkomsten met haar manier van eten. Want vanaf haar eerste boek kookte Pascale al lowcarb- en vaak ook ketogerechten.

Le grand livre de l'alimentation cétogène

Le grand livre de l'alimentation cétogène Pdf/ePub eBook Author: Ulrich Genisson,Nelly Genisson
Editor: Thierry Souccar
ISBN: 2365492460
FileSize: 959kb
File Format: Pdf
Read: 959

DOWNLOAD

Le grand livre de l'alimentation cétogène by Ulrich Genisson,Nelly Genisson Summary

"Grâce à ce livre, les Français vont être plus en forme que jamais" Tim Noakes Manger sain, éviter le sucre, perdre du poids, retrouver la forme, abaisser la glycémie : quels que soient vos objectifs, l'alimentation cétogène ou LCHF (low carb high fat) est une option judicieuse. Mais suivre cette alimentation pauvre en glucides, riche en bonnes graisses n'est pas si simple. C'est pourquoi Le Grand Livre de l'alimentation cétogène, écrit par Ulrich et Nelly, les deux pratiquants français les plus emblématiques, vous donne toutes les clés, les astuces, les conseils, les recettes pour adopter une alimentation cétogène comme un vrai mode de vie sain et durable. Suivez le guide et éprouvez le plaisir de voir les kilos fondre sans stress, sans fringales ni baisse d'énergie. Dans ce livre, vous allez découvrir : + de 150 recettes (toutes sans gluten) savoureuses et conviviales, concoctées par Nelly Un point complet sur les fondamentaux de l'alimentation pauvre en glucides et les conseils pour vivre céto Comment réorganiser sa cuisine, planifi er ses courses et repas Les aliments autorisés, les produits " chouchous " et ceux qui sont à oublier Le programme " 3-2-1, c'est parti " personnalisé en fonction de votre objectif : minceur, performance sportive ou santé Régalez-vous avec des pâtes à tarte, sauces salées et sucrées, pains pauvres en glucides... Réalisez les versions LCHF des recettes de nos régions : blanquette de la mer, fi let mignon de porc au maroilles, tarte fraise et pistache, bûche de Noël... Mangez US : hamburger, potatoes, carrot cake, donuts... Sans oublier les recettes Viva Italia : asperges alla parmigiana, chou kale à la carbonara, tiramisu... En plus de ses effets sur le poids, l'alimentation cétogène est un régime thérapeutique largement utilisé pour traiter l'épilepsie, le diabète, le cancer, les migraines et plus récemment les maladies neurodégénératives telles qu'Alzheimer ou Parkinson.

Médical médium

Médical médium Pdf/ePub eBook Author: Anthony William
Editor: Guy Trédaniel
ISBN: 2813213918
FileSize: 508kb
File Format: Pdf
Read: 508

DOWNLOAD

Médical médium by Anthony William Summary

Anthony William a aidé des dizaines de milliers de gens à guérir d'affections mal diagnostiquées, mal soignées ou inconnues du corps médical. Une "voix" lui souffle à l'oreille la cause du problème ainsi que la façon de le régler. Il obtient des résultats spectaculaires, y compris chez des malades souffrant depuis de nombreuses années. Aujourd'hui, grâce à un livre révolutionnaire, il nous communique le fruit de vingt-cinq ans d'expérience. Préparez-vous à découvrir Les causes de maladies ignorées par le corps médical. Les traitements entièrement naturels d'un certain nombre de maladies invalidantes telles que la maladie de Lyme, la fibromyalgie, la fatigue surrénalienne, le syndrome de fatigue chronique, les déséquilibres hormonaux, la thyroïdite de Hashimoto, la sclérose en plaques, la dépression, les troubles neurologiques, l'inflammation chronique, les maladies auto-immunes, les problèmes de glycémie, la colite, etc. Des techniques de régénération de l'âme et de l'esprit, souvent soumis au stress et à la souffrance. Un programme détox de 28 jours.

Je dessine mes premiers personnages

Je dessine mes premiers personnages Pdf/ePub eBook Author: Kaori Yoshikawa
Editor: Editions Eyrolles
ISBN: 2212597266
FileSize: 953kb
File Format: Pdf
Read: 953

DOWNLOAD

Je dessine mes premiers personnages by Kaori Yoshikawa Summary

Un manuel pour apprendre à dessiner tes premiers personnages de manga. Grâce à la méthode imaginée par la mangaka Kaori Yoshikawa, tu vas découvrir pas à pas comment dessiner le visage et le corps, les mains et les pieds, les poses, les cheveux et les expressions du visage. Alors si tu as envie d'essayer, fais comme Asly, suis attentivement les conseils de Sana et dessine, dessine et dessine encore ! Attention : La version ePub de ce livre numérique est en fixed-layout. Pour des conditions de lecture optimales, veillez à ce que votre tablette ou ordinateur supporte ce type de format.

La Hiérarchie des égaux. La noblesse russe d'Ancien Régime (XVIe-XVIIe siècles)

La Hiérarchie des égaux. La noblesse russe d'Ancien Régime (XVIe-XVIIe siècles) Pdf/ePub eBook Author: André Berelowitch
Editor: Média Diffusion
ISBN: 2021158462
FileSize: 809kb
File Format: Pdf
Read: 809

DOWNLOAD

La Hiérarchie des égaux. La noblesse russe d'Ancien Régime (XVIe-XVIIe siècles) by André Berelowitch Summary

A la fin du XVIIe siècle, au seuil de la «modernisation» voulue par Pierre le Grand, la société russe nous semble bien énigmatique. Pour tenter de la comprendre, il ne faut ni tomber dans le piège des ressemblances avec les sociétés occidentales, ni succomber à la maladie bien historienne du classement. André Berelowitch évite ces deux écueils de façon magistrale en donnant à l'historiographie française de la Russie une de ses plus belles études. Rompant avec les stéréotypes (influence asiatique, «féodalisme», etc.), analysant au plus près les pratiques, les rituels, l'imaginaire de la noblesse russe, éclairant l'apparente irrationalité des incessantes querelles de préséance qui agitent le monde de la cour, André Berelowitch parvient à faire entrer peu à peu le lecteur dans un univers original, cosmos humain qui se veut reflet du divin. Le sacré est au cœur de la combinatoire des places, attribuées selon des règles à la fois savantes et mobiles. L'honneur, la fidélité, le service des armes n'y ont pas moins de valeur que l'âge, la fonction ou l'ancienneté du clan. Société hiérarchique, qui pourrait bien être restée intacte jusqu'à nos jours, en dépit des vicissitudes d'une histoire tumultueuse.

Traité d'astronomie pratique pour tous

Traité d'astronomie pratique pour tous Pdf/ePub eBook Author: Gélion Towne
Editor: Collection XIX
ISBN: 2346077259
FileSize: 1934kb
File Format: Pdf
Read: 1934

DOWNLOAD

Traité d'astronomie pratique pour tous by Gélion Towne Summary

1. — Le Ciel. — Disons tout de suite qu’à l’exception. des planètes Mercure, Vénus, Mars, Jupiter, Saturne, Uranus, Neptune, etc., qui réfléchissent la lumière de notre astre radieux, tous les points lumineux — très dissemblables d’éclat et de couleur, et capricieusement distribués, — qui brillent le soir au-dessus de notre tête et qui semblent comme fixés à une voûte solide et transparente, ainsi qu’on le croyait jadis, sont des foyers de lumière et de chaleur ; des Soleils enfin, disséminés à toutes les distances et à toutes les profondeurs de l’espace, et ce n’est que par un effet de perspective qu’ils nous paraissent situés sur une même surface ; de même que c’est à cause de leur incommensurable distance, que ces gigantesques globes de feu — dont la majeure partie, peut-être, surpasse le nôtre en grandeur et en éclat, — sont réduits à de simples points plus ou moins brillants. Fruit d’une sélection réalisée au sein des fonds de la Bibliothèque nationale de France, Collection XIX a pour ambition de faire découvrir des textes classiques et moins classiques dans les meilleures éditions du XIXe siècle.

Leur patient préféré

Leur patient préféré Pdf/ePub eBook Author: Violaine de Montclos
Editor: Stock
ISBN: 2234079365
FileSize: 1362kb
File Format: Pdf
Read: 1362

DOWNLOAD

Leur patient préféré by Violaine de Montclos Summary

«Dans ce huis clos toujours recommencé et à mes yeux formidablement romanesque, dans cette foule de visages et ce concert de voix qui tissent la mémoire d’un psychanalyste et parfois se confondent, j’ai eu envie de connaître celui ou celle qu’ils n’oublieront pas : leur patient préféré, ou du moins capital. Celui dont le passé a peut-être fait mystérieusement écho au leur. Celui qui, hors des sentiers balisés de la psychanalyse, leur a parfois inspiré de la haine, de l’affection, du dégoût ou de l’admiration. Celui dont les mots, les songes, la fulgurance de la cure ou bien les résistances ont fait d’eux un “psy” différent. » Violaine de Montclos ------ Nicole Anquetil, Gérard Bonnet, Muriel Flis-Trèves, Sylviane Giampino, Eva-Marie Golder, Bernard Golse, Roland Gori, Philippe Grimbert, Serge Hefez, Simone Korff-Sausse, Patrick Landman, Michael Larivière, Danièle Lévy, Robert Neuburger, Jacqueline Schaeffer, Pierre Streliski, Jean-Pierre Winter.

Forteresse Draconis

Forteresse Draconis Pdf/ePub eBook Author: Michael A. Stackpole
Editor: Bragelonne
ISBN: 2820500684
FileSize: 714kb
File Format: Pdf
Read: 714

DOWNLOAD

Forteresse Draconis by Michael A. Stackpole Summary

Lorsque le jeune Will dérobe aux elfes un étrange objet, il n'imagine pas qu'il sera entraîné dans les filets d'une incroyable prophétie. Peut-être est-il la dernière chance de sauver le monde de la tyrannie de Chytrine, la terrible reine du Nord. Ayant eu vent de son existence, la souveraine envoie à ses trousses ses Lanciers Noies. Will doit fuir pour sauver sa vie, mais il n'est pas seul. Ailleurs, d'autres se lèvent contre Chytrine. Comme Alexia, princesse d'une nation disparue, qui, à la tête de son armée, défie les royaumes du Nord, ou les sorciers de Vilwan qui ont créé leur propre héros aux pouvoirs surhumains. Tous vont converger vers la mystérieuse Forteresse Draconis et tenter d'empêcher Chytrine de reconstituer la Couronne du Dragon, un puissant artefact qui, s'il tombait entre ses mains, garantirait son règne éternel... Et la fin du monde...

Un rêve d'amour (Harlequin Horizon)

Un rêve d'amour (Harlequin Horizon) Pdf/ePub eBook Author: Barbara Hannay
Editor: Harlequin
ISBN: 2280289792
FileSize: 1325kb
File Format: Pdf
Read: 1325

DOWNLOAD

Un rêve d'amour (Harlequin Horizon) by Barbara Hannay Summary

Avoir un enfant de Will était le rêve de Lucy. Un rêve dans lequel il l’aimait de toute son âme et où elle s’épanouissait à ses côtés... Un rêve hélas brisé le jour où Will quitte Willowbank pour parcourir le monde, après qu’ils ont échangé le plus passionné des baisers. Aussi, lorsque Will revient, dix ans plus tard, Lucy se sent de nouveau submergée par un immense espoir. Et se surprend même à imaginer un projet insensé : et si Will acceptait, aujourd’hui, d’être le père de son enfant ?